Hoe gaan we samen aan het werk?

Elk kind ontwikkelt zich lichamelijk, sociaal en emotioneel. Om op een gezonde wijze te kunnen opgroeien, moeten jongeren zich goed voelen en vrij de wereld in kunnen kijken. Ik kan als coach jou of jullie ondersteunen om de wazige blik weer helder te krijgen.

Na het kennismakingsgesprek weten we of er een klik is en of we samen verder willen gaan. Vervolgens plannen we een intake en dan kunnen we onderzoeken welke behoefte er is en wat er geleerd kan worden. Door praktische ondersteuning komt er ruimte zodat alle aandacht en energie vervolgens gebruikt kan worden om te oefenen met de vaardigheid die nodig is. Iedereen is uniek en mag zijn wie hij of zij is, maar af en toe kan het nodig zijn om de 'gebruiksaanwijzing' een beetje bij te stellen.

 

Laat het vooral duidelijk zijn: als coach los ik de problemen niet op. Ik signaleer en laat zien hoe jij jezelf of jullie elkaar kunnen helpen. Jullie gaan hier vervolgens mee aan het werk. 

 

En heb ik het idee dat coaching jullie geen of niet voldoende verbetering kan brengen dan bespreek ik dat eerlijk met jullie. Samen kijken we dan welke vorm van hulpverlening beter aansluit bij jullie hulpvraag.

Heb je een vraag of probleem? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan kunnen we samen kijken wat we eraan kunnen doen!