Wie ben ik?

Hallo, ik ben Inez, geboren in april, een prachtige lentemaand. De geboortebloem van april is het madeliefje. Vandaar dat je dit bloempje vaak terug ziet.

 

Het madeliefje draagt onschuld, echte liefde en puurheid uit en symboliseert jeugd en zuiverheid, ze kan heel goed een geheim bewaren en fluistert: 'Ik vertel het niet verder...'

 

Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 volwassen zoons. Honden hebben altijd deel uitgemaakt van ons gezin, zijn veel op vakanties mee geweest en Juffrouw Janszen gaat nog steeds mee als het kan. Wandelen met de honden is fijn, maar ik kan me ook verliezen in een goed boek voor de haard. 

Met het oog op de toekomst heb ik in 2016/2017 de opleiding tot jeugdcoach afgerond. Ik heb de complete opleiding op HBO-niveau gevolgd bij Centrum Tea Adema training en coaching en mag me dan ook gecertificeerd jeugd- en pubercoach noemen.

 

In 2018 heb ik de opleiding Coachen met de hond gevolgd en succesvol afgesloten bij de AAI academie Kwispelkracht; AAI staat voor Animal Assisted Intervention.

 

In het voorjaar van 2020 de training Schateiland Expeditie gevolgd en ben sindsdien gecertificeerd trainer voor coaching met Schatgravers. Hierbij breng je krachten, mogelijkheden, struikelblokken en oplossingen in kaart.

 

En in de zomer van 2020 heb ik de training Kind Gezin & Rouw voor Professionals gevolgd bij Janet Schmidt, rouwtherapeut. Met het ‘op de kaart’ zetten kan ik gezinnen begeleiden om dóór te gaan, te accepteren te leven mét het verlies.

 


Ervaringen van anderen

“Mezelf terug gevonden”

Door Inez heb ik mezelf terug gevonden waar ik erg blij mee ben. Bedankt lieve Inez, ga zo door! 

Marèll, 18 jaar

 

“Positief zelfbeeld”

In vertrouwde omgeving samen met onze dochter, tot een positief zelfbeeld gekomen. Topper dat je er bent. 

Sabine, moeder van Marèll

     

Veel minder boos”

Ik was vaak héél erg boos en nu veel minder. Op school gaat het ook veel beter. Vond het de eerste keer wel eng, maar het was erg gezellig en leuk. 

Robert, 10 jaar

 

“Je leert veel”

Je leert veel ik zou het iedereen aanraden. Ik heb er veel aan gehad.

Jarne, 14 jaar

 

Ook als je een oudere leeftijd hebt

Het is erg prettig om met Inez te praten. Ze helpt je precies waar je mee geholpen wil worden, ook wanneer je een oudere leeftijd hebt. Inez heeft mij erg goed en fijn geholpen. Ze geeft en heeft goede tips waar je mee vooruit komt. Ze is strict to the point. Praten en werken met Inez is een echte aanrader. Ik zit weer goed in m’n vel en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Lynn, 21 jaar

 

“Loodzware juk is van haar schouders”

Mijn dochter liep al jaren rond met een boel ‘oud zeer’. Ze kon er zelf niet goed mee omgaan en als ouder is het lastig raad geven. De hulp van Inez ingeschakeld. Dit blijkt zo’n enorm goede beslissing! Inez heeft haar geholpen om te gaan met haar angsten, frustraties en kwaadheid. Het loodzware juk is van haar schouders! Ze heeft zoveel meer zelfvertrouwen gekregen!! Ik ben erg blij met de hulp van Inez en beveel haar van harte aan!

Joyce, moeder van Lynn

 

“Zelf ook dingen geleerd”

Inez heeft onze dochter een duwtje in de rug gegeven in de richting die bij haar past. Maar ook ik heb veel geleerd. Leren denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. De handvatten die Inez haar heeft gegeven, heeft ze met beide handen aangepakt. Ze zit lekkerder in haar vel, is meer ontspannen en daar worden wij als ouders weer blij van! 

Esther, moeder van Alice van 12 jaar

 

“Fouten maken mag”

Na een paar weken stond onze zoon steviger in zijn schoenen, zelfverzekerder. Hij kwam erachter dat hij niet alles goed hoefde te doen en dus fouten mag maken. En dat je door oefenen leert. Hij is weer blij met zichzelf! Dus de twijfel bij ons om een kindercoach in te schakelen blijkt achteraf ongegrond. Blij dat we zijn gegaan!

Sandra, moeder van Tim van 9 jaar