Hallo, ik ben Inez, geboren in april, een prachtige lentemaand. De geboortebloem van april is het madeliefje. Vandaar dat je dit bloempje her en der terug ziet.

Het madeliefje draagt onschuld, liefde en puurheid uit en symboliseert zuiverheid, ze kan heel goed een geheim bewaren en fluistert: 'Ik vertel het niet verder...'

 

Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 volwassen zoons. Honden hebben altijd deel uitgemaakt van ons gezin en tegenwoordig gaan Juffrouw Janszen en Lola nog steeds mee als het kan. Wandelen met de honden is fijn, maar ik kan me ook verliezen in een goed boek of een meeslepende film. Ik geniet zo veel mogelijk van het leven en mijn lijfspreuk is dan ook:

Carpe Diem et vive! Op zijn Nederlands gezegd: Pluk de dag en leef!

 

Als moeder van een zoon met ASS werd ik getriggerd om eens verder te kijken hoe ik als ervaringsdeskundige ouders, kinderen en jongeren kan begeleiden in zaken waar ze tegen aan lopen. Daarop heb ik besloten de opleiding te volgen tot jeugd- en opvoedcoach. En toen mijn geweldige hondje Tante Bep tijdens een coaching liet zien dat ook een klein hondje meerwaarde heeft tijdens een coach-sessie, heb ik een opleiding gevolgd om honden in te kunnen zetten tijdens de coaching. Helaas is ze door een noodlottig ongeval veel te jong overleden. Onze huidige hondjes, Juffrouw Janszen en Lola zijn nog te jong om er echt mee te kunnen coachen. Ze zijn vaak wel bij de coaching aanwezig en dat heeft een ontspannend effect.

Gedurende de jaren werd me duidelijk dat de hulpvraag vaak te maken had met enige vorm van verlies. En dat dit ook veel stress kan geven en dat er soms een trauma onderliggend is. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden bij rouw en verlies met als aanvulling Stress & Burn-out en EMDR.

Nu kan ik kinderen, jongeren en volwassenen begeleiden om dóór te gaan met leven en ondanks het verlies toch weer gelukkig kunnen zijn.

     


Ervaringen van anderen

"Topcoach"

Onvoorstelbaar wat een paar sessies met Inez doen voor je kind. Ze kijkt goed wie er voor haar zit en intuïtief pikt ze er de juist dingen uit om mee aan de slag te gaan. Ze heeft onze zoon vertrouwen gegeven om nu zelf verder door te kunnen gaan. Nogmaals bedankt en een dikke knuffel voor je kleine coach JJ.

Evelien

 

“Vrolijke Juffrouw Janszen “

Het vrolijke hondje Juffrouw Janszen genaamd, brak het ijs en ondertussen wist Inez het gesprek aan te gaan. Dat doet ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Onze zoon vond het altijd leuk om er naar toe te gaan en hij heeft er veel van geleerd.  

Esther

 

"Ontwikkeling op persoonlijk vlak"

Fantastisch dat je er bent Inez. Bedankt dat je onze zoon helpt met zijn verdere ontwikkelingen op persoonlijk vlak zodat hij een sterkere puber kan zijn met zijn eigen keuzes. Tevens ook dat je een soort vertrouwenspersoon bent. Ga vooral zo door en dat je nog zoveel meer jongens of meisjes maar ook ouders mag ondersteunen. Nogmaals dank.

Tessa, moeder van Kyro

 

"Handzame tips"

Inez is een heerlijk warm mens, met handzame tips die ons het leven prettiger en leefbaarder hebben gemaakt.

Jet

 

"Een aanrader"

We zijn erg fijn geholpen door Inez. Ze kwam met goede handvaten om ook zelf thuis te oefenen/implementeren. Met slechts een paar sessies zijn we een heel eind op weg. Inez is een fijn mens en een goede coach. Zeker een aanrader!

Inge

 

"Vertrouwd en laagdrempelig"

Onze dochter keek uit naar de afspraken met Inez; een vertrouwd gevoel om dingen waar ze tegenaan liep te bepreken. Hierdoor is er meer openheid gekomen in het omgaan met elkaar. Inez is laagdrempelig om te benaderen. Bedankt voor het duwtje in de goede richting!

Annemarie

 

Ook als je een oudere leeftijd hebt

Het is erg prettig om met Inez te praten. Ze helpt je precies waar je mee geholpen wil worden, ook wanneer je een oudere leeftijd hebt. Inez heeft mij erg goed en fijn geholpen. Ze geeft en heeft goede tips waar je mee vooruit komt. Ze is strict to the point. Praten en werken met Inez is een echte aanrader. Ik zit weer goed in m’n vel en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Sandra, 21 jaar

 

“Loodzware juk is van haar schouders”

Mijn dochter liep al jaren rond met een boel ‘oud zeer’. Ze kon er zelf niet goed mee omgaan en als ouder is het lastig raad geven. De hulp van Inez ingeschakeld. Dit blijkt zo’n enorm goede beslissing! Inez heeft haar geholpen om te gaan met haar angsten, frustraties en kwaadheid. Het loodzware juk is van haar schouders! Ze heeft zoveel meer zelfvertrouwen gekregen!! Ik ben erg blij met de hulp van Inez en beveel haar van harte aan!

Joyce, moeder van Sandra

 

“Mezelf terug gevonden”

Door Inez heb ik mezelf terug gevonden waar ik erg blij mee ben. Bedankt lieve Inez, ga zo door! 

Marèll, 18 jaar

 

“Positief zelfbeeld”

In vertrouwde omgeving samen met onze dochter, tot een positief zelfbeeld gekomen. Topper dat je er bent. 

Sabine, moeder van Marèll

 

“Je leert veel”

Je leert veel ik zou het iedereen aanraden. Ik heb er veel aan gehad.

Jarne, 14 jaar