Hallo, ik ben Inez, geboren in april, een prachtige lentemaand. De geboortebloem van april is het madeliefje. Vandaar dat je dit bloempje her en der terug ziet.

Het madeliefje draagt onschuld, liefde en puurheid uit en symboliseert jeugd en zuiverheid, ze kan heel goed een geheim bewaren en fluistert: 'Ik vertel het niet verder...'

 

Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 volwassen zoons. Honden hebben altijd deel uitgemaakt van ons gezin, gingen bijna overal mee naar toe en Juffrouw Janszen gaat nog steeds mee als het kan. Wandelen met de honden is fijn, maar ik kan me ook verliezen in een goed boek voor de haard. 

 

Met het oog op de toekomst heb ik in 2016/2017 de opleiding tot jeugdcoach afgerond. Ik heb de complete opleiding op HBO-niveau gevolgd bij Centrum Tea Adema training en coaching en mag me dan ook gecertificeerd jeugd- en pubercoach noemen. 

In 2018 heb ik de opleiding Coachen met de hond gevolgd en succesvol afgesloten bij de AAI academie Kwispelkracht; AAI staat voor Animal Assisted Intervention.

In het voorjaar van 2020 gecertificeerd trainer geworden voor coaching met Schatgravers. Hierbij breng je krachten, mogelijkheden, struikelblokken en oplossingen in kaart. 

En in de zomer van 2020 heb ik de training Kind Gezin & Rouw voor Professionals gevolgd bij Janet Schmidt, rouwtherapeut. Een prachtige opleiding waarmee ik kinderen, jongeren en volwassenen, kan begeleiden om dóór te gaan met wat ze kwijt zijn en ondanks het verlies toch weer gelukkig kunnen zijn.

In het voorjaar van 2022 nog een mooie aanvullende EMDR training gevolgd bij Educas. Hiermee haal je de emotionele lading van een (traumatische) gebeurtenis af. Op een gestructureerde, praktische en vaak snelle manier. 


Ervaringen van anderen

“Vrolijke Juffrouw Janszen “

Het vrolijke hondje Juffrouw Janszen genaamd, brak het ijs en ondertussen wist Inez het gesprek aan te gaan. Dat doet ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Onze zoon vond het altijd leuk om er naar toe te gaan en hij heeft er veel van geleerd.  

Esther

 

 

"Vertrouwd en laagdrempelig"

Onze dochter keek uit naar de afspraken met Inez; een vertrouwd gevoel om dingen waar ze tegenaan liep te bepreken. Hierdoor is er meer openheid gekomen in het omgaan met elkaar. Inez is laagdrempelig om te benaderen. Bedankt voor het duwtje in de goede richting!

Annemarie

 

Ook als je een oudere leeftijd hebt

Het is erg prettig om met Inez te praten. Ze helpt je precies waar je mee geholpen wil worden, ook wanneer je een oudere leeftijd hebt. Inez heeft mij erg goed en fijn geholpen. Ze geeft en heeft goede tips waar je mee vooruit komt. Ze is strict to the point. Praten en werken met Inez is een echte aanrader. Ik zit weer goed in m’n vel en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Sandra, 21 jaar

 

“Loodzware juk is van haar schouders”

Mijn dochter liep al jaren rond met een boel ‘oud zeer’. Ze kon er zelf niet goed mee omgaan en als ouder is het lastig raad geven. De hulp van Inez ingeschakeld. Dit blijkt zo’n enorm goede beslissing! Inez heeft haar geholpen om te gaan met haar angsten, frustraties en kwaadheid. Het loodzware juk is van haar schouders! Ze heeft zoveel meer zelfvertrouwen gekregen!! Ik ben erg blij met de hulp van Inez en beveel haar van harte aan!

Joyce, moeder van Sandra

 

“Mezelf terug gevonden”

Door Inez heb ik mezelf terug gevonden waar ik erg blij mee ben. Bedankt lieve Inez, ga zo door! 

Marèll, 18 jaar

 

“Positief zelfbeeld”

In vertrouwde omgeving samen met onze dochter, tot een positief zelfbeeld gekomen. Topper dat je er bent. 

Sabine, moeder van Marèll

 

“Je leert veel”

Je leert veel ik zou het iedereen aanraden. Ik heb er veel aan gehad.

Jarne, 14 jaar