inez' visie

We willen het oplossen!

Elk kind ontwikkelt zich op verschillende gebieden, lichamelijk, sociaal en emotioneel. Om op een gezonde wijze te kunnen opgroeien, moeten jongeren zich goed voelen en vrij de wereld in kunnen kijken. Door verandering in gedrag, houding, omgang met anderen, is het je opgevallen dat je kind ergens last van heeft. Als jeugdcoach kan ik jullie dan helpen. We gaan door middel van coaching naar een oplossing werken. 

jeugdcoaching werkt namelijk naar de oplossing toe. En dat doe ik niet altijd alleen. Hierbij krijg ik regelmatig hulp van onze hond, zij is mijn co-coach in de praktijk.

 

Vaak hebben ouders en kinderen baat bij praktische ondersteuning waardoor er direct merkbare verbetering is. Dat geeft lucht. Samen kunnen we dan verder onderzoeken welke behoefte er is en wat er geleerd kan worden. Alle aandacht en energie kunnen dan gebruikt worden om te oefenen met de vaardigheid die nodig is om het probleem op te lossen of het ongewenste gedrag te veranderen. 

 

Daarbij erkennen we dat iedereen uniek is en mag zijn wie hij of zij is. Maar tóch kan het af en toe nodig zijn om de 'gebruiksaanwijzing’ een beetje bij te stellen.

 

visie